Wordless Wednesday: Craving Nachos! - Faradidi's Blog

Breaking

Wednesday, October 9, 2019

Wordless Wednesday: Craving Nachos!


Dalam handpohone semua gambar makanan, gambar lain tak ada pun. hahaha. Tiba-tiba belek2 nampak gambar nachos ni.. Macam terasa nak makan pulak.. Gambar ni diambil pada bulan lepas, waktu dinner dengan rakan sekerja di Port Black Cafe kat Bandar Baru Uda. Sumpah sedap gila nachos dia. Tak mengecewakan saya. 

13 comments:

  1. rasa terliur lak nengok nachos nih, dahla tgh lapar perut nih

    ReplyDelete
  2. Lama betul awak menyepi ek...ingat lupa paswrd dah hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ja cuma tengah banyak kerja tak sempat tgk blog.. dengan haritu mc dekat seminggu sebab usus kena infection..

      Delete
  3. ok jom cari nachos malam kang...hahahaha

    ReplyDelete
  4. halamak...orang uda ponnnn x merasa lagi ni ..hahhaha. nak kena pi cari nii..

    ReplyDelete
  5. sedapnyaa yang ni. dlu rajin gak makan yang kat Chillis dengan dipping yang cheese tu
    skrng macam da xde je..

    ReplyDelete
  6. Sis pon hantu nanchos taw.hahaha..kalau order chicken chop mesti nak jugak add on nanchos tu.

    ReplyDelete
  7. Nampak sedappppnyaaaa~ ngencessss tiber!

    ReplyDelete
  8. sama lah suka makan nachos jugak! Susah nak dapat yang sedap dekat sini

    ReplyDelete